Handelsbetingelser

Informationer

Møgungen.dk 

Sønderskovvej 10

2740 Skovlunde 

Info@møgungen.dk

CVR: 42800368

Betaling

 

Alle priserne på siden er inklusiv moms og angivet i dansk krone. De angivet priser kan risikere at blive opdateret løbende. Når du foretager et køb kan du betale med følgende: Visa eller Mastercard 

Levering og fragt

Vi sender dine pakker via DAO enten direkte til din hoveddør eller til en selvvalgt pakkeshop. 

Det forventes at du modtager din pakke indenfor 1-3 hverdage.


Fragten koster som vejledende pris 49 DKK. Der er gratis fragt ved køb over 549 kr. 

OPS: Det kan ske, at vi i få perioder er under pres, hvorfor leveringen kan blive forsinket - i dette tilfælde sørger vi for at give dig nærmere besked. Service betyder alt for os, og vi ville derfor gøre alt hvad vi overhovedet kan for at leverer din pakke til tiden.

Fragtskader 

Når pakken ankommer opfordrer vi dig til at undersøge om emballagen, samt varen er beskadiget. Hvis dette er tilfældet skal du gøre indsigelse. Du skal på din kvittering angive hvad der er galt. Hvis du undlader dette, kan transportselskabet frasige sig ethvert ansvar for transportskaden. Såfremt varen viser sig at være skadet skal du give straks give os besked. 

Vi opfordre dig til at tage et foto af emballagen inden du pakker varen ud, så er du sikker på at have dokumentation.

Reklamationsret

Jf. købeloven er der reklamationsret på alle vare i 24 måneder.
Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået op til 24 måneder efter købet.

Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger i disse tilfælde. 
Reklamationsretten dækker ikke almindelig slidtage, fejl, eller skader der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Vi gør opmærksom på, at farver og størrelser kan afvige fra billederne på hjemmesiden. 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af varen.

Du kan i den periode udpakke og undersøge varen, men du må ikke forringe varens værdi eller tage den i brug. Varer, hvor emballagen er manglende eller ødelagt, og hvor denne er en forudsætning for at kunne gensælge varen, kan ikke tages retur. Varer må endda ikke lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer eller røg.

Refundering sker hurtigst muligt bagefter, og maks indenfor 10 hverdage. Pengene vil blive sat ind på det kort der har betalt for varen(e). 

Hvis du vil bytte dit produkt, til et andet produkt af samme værdi, giver vi alt fragt helt gratis. Ønsker du at returnere et produkt og få pengene tilbage, hæfter du selv for fragtomkostninger.

 

Er du i tvivl om ovenstående så skriv hellere end gerne en mail til os - info@møgungen.dk

 

Personlig data hos Møgungen

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor det er nødvendigt og relevant for os.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Indsamlede oplysninger

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen, og for at kunne tilbyde dig god services.

Vi kan indhente oplysninger såsom f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Møgungen indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside

- Gennemfører et køb af vores produkter

- Tilmelder dig vores nyhedsbrev

- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback